Van bijna alle schilderijen van Linette Trapman is het mogelijk een giclée te laten maken. Een giclée is een reproductie van zeer goede kwaliteit, met het blote oog moeilijk te onderscheiden van het originele kunstwerk. Hoogwaardige inkten worden in verschillende kleurlagen aangebracht op speciaal geprepareerd papier van museumkwaliteit.
Het woord giclée (spreek uit als: zjie-kléé) is afkomstig uit het Frans en betekent spuiten of vernevelen. Onze giclées zijn gedrukt door een kundig en ambachtelijk vakman, met gedegen kennis en beheersing van materialen, inkten, apparatuur, kleur en kleurprofilering. De giclées worden op ambachtelijke wijze, per stuk vervaardigd en nadien gecontroleerd op kwaliteit. Elke druk is ook door de handen van kunstenaar Linette Trapman geweest om kritisch te controleren.
Al onze giclées gaan vergezeld van een door de kunstenaar persoonlijk ondertekend certificaat van echtheid waarin o.a. vermeld staat hoe groot de editie is en welk nummer uit de gehele editie het betreft. De giclée wordt altijd door Linette persoonlijk genummerd en voorzien van originele signatuur. De editie is strikt gelimiteerd en per schilderij vastgesteld op 50 stuks.

Voor een giclée is lijstwerk nodig.

Download de folder met daarin de prijzen van origineel werk, giclée en reproductie op canvas.
Heeft u vragen, neem dan gerust contact op!

Binnenkort staat hier een nieuw prijsoverzicht