Linette Trapman werkt aan teken- en schilderopdrachten in de ruimste zin van het woord. Van illustraties voor geboorte- en trouwkaarten, portret van mens of dier, verbeelding van een lied of tekst tot een logo ontwerp voor bedrijf of vereniging.

VERBEELDING VAN LIED, GEDICHT OF (BIJBEL)TEKST
Linette heeft zich gespecialiseerd in symbolische kunst, het verbeelden van liederen, gedichten of teksten. Voorbeelden hiervan zijn op deze website te vinden en in de boeken ‘Het begrijpen is te wonderbaar’ en ‘Dicht bij U’. De meeste schilderijen zijn te koop of verkrijgbaar als goede reproductie. Maar ook is het mogelijk een lied of tekst te laten verbeelden voor uzelf. Het kennismakingsgesprek is een oriënterend gesprek en geheel vrijblijvend, waarbij wensen kenbaar gemaakt en er diverse voorbeelden bekeken kunnen worden.

PORTRET VAN MENS OF DIER
Linette heeft zich daarnaast ook gespecialiseerd in portretten in potlood, houtskool en pastel.
Er wordt aan de hand van goed fotomateriaal gewerkt. Het kennismakingsgesprek is een oriënterend gesprek en geheel vrijblijvend, waarbij de eventuele opdrachtgever de wensen kenbaar kan maken en er diverse voorbeelden bekeken kunnen worden. Al naar gelang de opdracht, kan er een fotoserie gemaakt of aangeleverd worden, die als basis zal dienen voor het portret.

LOGO ONTWERP
Als grafisch vormgever heeft Linette diverse logo’s ontworpen voor verenigingen en bedrijven. Binnen enkele weken na het oriënterende gesprek kan er een keuze gemaakt worden uit een drie- of viertal logo’s. Al naar gelang de wensen kan dit logo verwerkt worden in een complete huisstijl.