VERZEND- EN RETOURBELEID


BESTELLING
Bestellen gaat via de webshop en het bestelformulier. U kunt kiezen of u via iDeal of Klarna wilt betalen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

LEVERTIJD

De levertijd van reproducties op canvas is 1 – 2 weken. Al naar gelang de drukte bij onze leverancier. De levertijd van onze andere producten is 2 – 3 werkdagen, tenzij anders aangegeven in de webshop.

 

VERZENDKOSTEN EN BEZORGING

Als onze producten worden gratis verzonden door PostNL. Veelal zal dit brievenbuspost zijn. De reproducties op canvas worden gratis verzonden met de vervoerder van onze leverancier. U ontvangt op de dag dat het pakket aan de vervoerder is meegegeven een e-mail met daarin de track & trace gegevens van uw bestelling.

 

BEDENKTIJD EN RETOURNEREN

Vanaf de dag van ontvangst van het product heeft u 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kunt u afzien van de koop. Om het product terug te sturen, gebruikt u het formulier herroeping. Na het versturen van dit formulier naar ons heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van uzelf.

Zodra wij het geretourneerde product ontvangen hebben, betalen wij u het aankoopbedrag binnen 1 – 2 werkdagen terug.

Voor de reproducties die altijd op aanvraag en dus speciaal voor u gemaakt worden, is bedenktijd mogelijk zolang u onze e-mail ter bevestiging nog niet heeft ontvangen. Doorgaans ontvangt u deze binnen 24 uur. Mocht u, om welke reden dan ook, niet tevreden zijn over de ontvangen reproductie, dan zullen we samen met u kijken naar een oplossing.

 

ONLINE COACHING

De volledige online coaching kan tot 24 uur na toegang tot de cursus geannuleerd worden. U krijgt binnen 1 – 2 werkdagen het betaalde bedrag terug met aftrek van € 5,- administratie kosten. Als de online coaching afgezegd wordt, voordat toegang verkregen is, ontvangt u het volledige bedrag retour. Online coaching kan na 24 uur niet meer retour worden genomen vanwege het online karakter.

 

WORKSHOP

Heeft u een workshop geboekt en lukt het niet om aanwezig te zijn? Als u 14 dagen van tevoren afzegt, krijgt u het volledige bedrag terug met aftrek van € 5,- administratie kosten. Bij een afzegging tussen de 7 en 14 dagen van tevoren, ontvangt u 50% van het aankoopbedrag retour. Minder dan 7 dagen van tevoren kunnen wij u helaas geen geld terug geven vanwege de gemaakte kosten ter voorbereiding op de workshop. U kunt altijd, na overleg met ons, uw plekje aan iemand anders geven.

 

BESCHADIGING

Wij behandelen uw bestelling met de grootst mogelijke zorg. Toch komt het incidenteel voor dat een product beschadigd wordt geleverd. Stuur ons dan binnen 48 uur een e-mail met uw schademelding, voorzien van foto’s van de schade, van de verpakking en van het verzendlabel. Gooi de verpakking dus niet weg. Na ontvangst van uw e-mail overleggen we met u over een voor u passende oplossing.