Mijn schilderijen dragen bij aan rust in jouw geloofsleven

Ik maak mijn schilderijen vaak naar aanleiding van een lied of tekst waar ik door geraakt word. Tijdens het schilderen ervaar ik dat mijn geloof wordt opgebouwd. Een ervaring die ik niet zou willen missen. Ik word getroost en bemoedigd door God. Aan de reacties op mijn kunst, merk ik dat ook anderen die troost en bemoediging ervaren. Ik ben dankbaar dat mijn schilderijen mogen bijdragen aan het geloofsleven van zo veel mensen.

Reproductie

Voor de reproducties van mijn schilderijen heb ik gekozen voor een canvasdoek. Op deze manier benader ik het originele schilderij zoveel mogelijk omdat dit ook op doek is geschilderd. De reproducties zijn van topkwaliteit, nauwelijks te onderscheiden van het origineel. De dikte van het doek is 340 grams en het zuurvrije materiaal bestaat uit een mix van polyester en katoen en heeft een gelijkmatige structuur zonder storende pitten of weeffouten. Het houten opspanraam is opgebouwd uit meerdere delen vurenhout welke kops/tegendraads verlijmd zijn zodat ze niet krom kunnen trekken onder spanning en veranderende omgevingstemperaturen. De reproductie op canvas wordt handmatig voorzien van meerdere lagen transparante vernis. Het voordeel van het vernissen is dat de kleuren heel mooi naar voren komen en het doek extra beschermd is tegen Uv-licht, krasbestendiger wordt en schoongemaakt kan worden als er stof of vliegenpoep op komt. Ik heb gekozen voor een matte vernisafwerking omdat dit de uitstraling van het originele schilderij zo dicht mogelijk benaderd. 

Webshop

In de webshop kun je bij de meeste schilderijen kiezen uit reproducties in een aantal formaten. Het grootste formaat is het formaat waarop het originele schilderij is geschilderd. Als er geen meerdere afmetingen bij het schilderij staan dan is het niet mogelijk om kleinere formaten dan de originele maat te bestellen. Om een grote muur op te vullen is het ook mogelijk een groter formaat te bestellen dan is vermeld in de webshop. Neem hiervoor contact met mij op.
De afbeeldingen in de webshop zijn van lage resolutie en ook beeldschermen zijn anders. Je kunt ervan uitgaan dat de kleuren van de reproducties sprankelend zijn en nauwelijks te onderscheiden van het originele schilderij.
De levertijd van een reproductie is ongeveer twee weken. Het doek wordt rechtstreeks bij jouw thuis afgeleverd door de vervoersdienst. 

Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden: iDEAL + Klarna Achteraf Betalen